0

Kiitokset veteraaneille

Kesälahden sankarihautausmaalla ja seurakuntakeskuksessa vietettiin edellisperjantaina arvokas juhlatilaisuus Suomen Sotaveteraaniliiton täyttäessä 60 vuotta.
Sankarivainajien muistomerkille seppeleen laskivat koululaiset Roni Ivanoff ja Kristiina Anttonen yhdessä Kesälahden Rintamaveteraanit ry:n puheenjohtajan Keijo Luukkaisen ja Reserviupseerit ry:n Osmo Anttosen kanssa.
Sotaveteraaniliitolla ei ole Kesälahdella omaa yhdistystä, joten paikallinen Rintamaveteraaniyhdistys järjesti tilaisuuden Kiteen Sotaveteraaniyhdistyksen pyynnöstä.
Sodan kokeneet veteraanit ovat jo ikääntyneitä ja rivit ovat harvenneet, mutta puolenkymmentä veteraania oli paikalla viettämässä juhlahetkeä Sotaveteraaniliiton juhlapäivän kunniaksi. Heidän joukossaan muun muassa 98-vuotias sotainvalidi Eero Kankkunen.

Kirkonkellojen soitolla alkaneessa tapahtumassa esiintyivät Kesälahden Mieslaulajat ja kuultiin koululaisten tervehdys Sonja Koskisen ja Ville Ketolaisen esittämänä.
Koululaiset toivat esiin syvän kiitoksensa veteraaneille ja kertoivat ymmärtävänsä itsenäisen kotimaan ja suomalaisuuden arvon.
Puheita pitivät myös Kesälahden Rintamaveteraanien puheenjohtaja Keijo Luukkainen, kunnanvaltuutettu Ari Asikainen sekä aluekappalainen Leena-Susanna Mikkonen.

Lue lisää 5.10. Puruvesi-lehdestä

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...