0

Sosterin uusi valtuusto aloitti työskentelynsä ja teki valintoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin Sosterin kuntayhtymävaltuusto kokousti ensimmäistä kertaa uudella kokoonpanollaan tiistaina. Valtuusto valitsi keskuudestaan puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa. Lisäksi valtuusto valitsi kuntayhtymähallituksen ja hallituksen puheenjohtajat.
Sosterin kuntayhtymän valtuusto valitsi toimikaudelle 2017-2021 puheenjohtajakseen rantasalmelaisen Ahti Myllyksen (Kok.) ja varapuheenjohtajiksi rantasalmelaisen Esa Lappalaisen (Kesk.) ja enonkoskelaisen Marja Laitisen (SDP).
Sosterin uuteen kuntayhtymähallitukseen valtuusto valitsi seuraavat yhdeksän henkilöä varahenkilöineen, sekä 1. ja 2. varapuheenjohtajan. Tehtäviin valittiin seuraavat henkilöt: Keskusta Pekka Nousiainen (puheenjohtaja), Savonlinna; varalle Jaakko Hassinen, Savonlinna; Aune Kupiainen, Savonlinna; varalle Mikko Jantunen Savonlinna; Lauri Niiranen, Enonkoski; varalle Henni Lyytikäinen Enonkoski; Kaisa Ralli, Sulkava; varalle Eetu Nissinen, Sulkava.
SDP Pirkko Juuti Savonlinna; varalle Riitta Härkönen Savonlinna; Ari Silvennoinen, Savonlinna (1. varapuheenjohtaja); varalle Markku Valjakka Savonlinna; Auvo Kokkonen, Rantasalmi; varalle Eeva Lyytinen, Sulkava.
Kokoomus Leila Virta, Sulkava (2. varapuheenjohtaja); varalle Virve Litmanen, Sulkava.
Perussuomalaiset Esa Natunen, Enonkoski; varalle Satu Vihavainen, Rantasalmi.

Kuntayhtymävaltuuston jäsenet, Enonkoski: Timo Loikkanen (Kesk.), varajäsen Mirja Lyytikäinen (Kesk.); Marja Laitinen (SDP), varajäsen Helvi Klemettinen (SDP); Rantasalmi Ahti Myllys (Kok.), varajäsen Sari Jokinen (Kok.); Annukka Kiviranta-Tanninen (Kesk.), varajäsen Petra Huupponen (Kesk.); Esa Lappalainen (Kesk.), varajäsen Eero Sistonen (Kesk); Auvo Kokkonen (SDP), varajäsen Pia Vokkolainen (SDP).
Sulkava: Reponen Sanna (Kesk.), varajäsen Eetu Nissinen (Kesk.); Hilkka Virtanen (SDP), varajäsen Eeva Lyytinen (SDP); Leila Virta (Kok.), varajäsen Virve Litmanen (Kok.); Kent Nyman (KD), varajäsen Veli-Pekka Alusniemi (KD).
Savonlinna: Heikki Sorjonen (Kesk), varajäsen Mikko Jantunen (Kesk); Anne Herttuainen (Kesk), varajäsen Sirpa Luukkainen (Kesk); Erkki Pennanen (Kesk), varajäsen Olli Österlund (Kesk); Markku Valjakka (SDP), varajäsen Kari Laukkanen (SDP); Karoliina Helander (SDP), varajäsen Saana Virkki (SDP); Aila Makkonen (SDP), varajäsen Ritva Suomalainen (SDP); Ossi Kosonen (Kok), varajäsen Tanja Kokkonen (Kok); Tiina Strandén (Vihr), varajäsen Merja Mustonen (Vihr).

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...