0

Kosonen viides Belgradin European Openissa

Marianne Kosonen sijoittui sijalle 5 Belgradin European Open (maailman cup) -kisassa.
Kosonen voitti avauskierroksella Serbian ivana Pavlovichin 10-0, Semifinaalissa tuttu vastustaja Britti Staddon vei wazarin arvoisella vastapyllähysellä itsellen tien finaaliin. Marianne pääsi vielä pronssiotteluun Italian Adrastia vastaan. Italialainen pääsi kuitenkin heti alussa yllättämään wazarin arvoisella kiepillä. Takaa-ajo oli melkein onnistua viimeisellä minuutilla,mutta pisteitä ei tullut.
Kosonen kuvailee olevansa kilpailuun pettynyt, sillä hyvistä lähtökohdista huolimatta mitalit jäivät saavuttamatta.
– Ensimmäinen ottelu eteni hallinnassani, voitin nuoren serbialaisen sidonta-ipponilla. Semifinaalin vastus oli tuttu britti, jonka kanssa oli ongelmia otteen kanssa. Lähdin yritykseen huonosta paikasta tarjoten vastustajalle ilmaisen vastaheittopaikan. Pronssimatsiin lähdin hyvillä fiiliksin, mutta se kostautui vastustajan yllättäessä heti ekasta aloituksesta heittopisteellä, jota en saanut takaa-ajettua kiinni, Kosonen kertoo..
Arvokisoja Kososella ei tämän vuoden puolella enää ole. Vuotta kuvaillaan lupaavaksi: pistesijoja ja otteluvoittoja tuli joka turnauksesta, mitalikin saatiin.
– Keväällä nostetaan arvokisaosallistumista jo Grand Prix tasolle. Kesällä 2018 alkaa kaksi vuotta kestävät Tokion Olympialaisten karsinnat. Tuntumaa on siis haettava. Kuukauden päästä Marianne matkustaa kolmeksi viikoksi Tel Aviviin harjoittelemaan Israelin Maajoukkueen kanssa, kommentoi valmentaja, Kerimäen Judonokon Michael Geppert.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...