0

Syysmiitinki tuo vaikuttajat Punkaharjulle

Yrittäjäyhdistykset, maataloustuottajien yhdistykset ja Savonlinnan kaupunki järjestävät huomenna lauantaina 2. syyskuuta Harjun Syysmiitingin Punkaharjun alakoululla.
Tapahtuman järjestelykoordinaattori Ruth Lähdeaho-Kero sanoo, että kyseessä on Suomen Yrittäjien Valtuustot koolle -teemaan perustuva tapahtuma.
Hänen mukaansa vastaavanlainen järjestettiin neljä vuotta sitten Savonlinnan kaupungintalolla. Tällöin kaupungin johto ja yrittäjäjärjestöt allekirjoittivat sitoumuksen yhteistyön tiivistämisestä.

Punkaharjun Yrittäjien puheenjohtajana toimiva Lähdeaho-Kero toteaa, että Syysmiitinki on kaikille avoin tilaisuus. Koulun alueella saa esimerkiksi tulla esittelemään ja myymään oman yrityksensä tai yhdistyksen tuotteita.
Syysmiitingissä järjestetään myös paneelikeskustelu, jossa muun muassa käsitellään kaupungin tulevaisuuden menestystekijöitä, kaupungin tulevaa strategiaa, elinkeinopolitiikan kehittämistä ja yrittäjien sekä luottamushenkilöiden yhteistyötä.

Paneeliin ovat tulossa yrittäjät Janne Neuvonen Savonlinnasta, Jyrki Kosonen Kerimäeltä, Seppo O. Kosonen Savonrannalta, Jonne Tynkkynen Punkaharjulta ja maaseutuyrittäjä Otto Makkonen Savonrannalta.
Lisäksi paneeliin osallistuvat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Hanna Kosonen, valtuuston puheenjohtaja Anna-Kristiina Mikkonen ja Pellervon taloustutkimus PTT:n toimitusjohtaja Iiro Jussila.
Jussila käyttää Syysmiitingissä puheenvuoron teemalla ”onnistunut kuntayhteistyömalli.”

Lähdeaho-Kero avaa Syysmiitingin. Puheenvuoron tapahtumassa käyttävät myös MTK Punkaharju ry:n puheenjohtaja Kirsti Laamanen, Savonlinnan kaupunginjohtaja Janne Laine ja kansanedustaja Heli Järvinen.
Syysmiitinki pidetään 2.9. kello 10-14, ja tilaisuuden yhteenvedon ja päätössanat esittää kaupunginvaltuutettu Ari Ora.
Syysmiitingin järjestävät Kerimäen, Punkaharjun, Savonlinnan ja Savonrannan yrittäjäyhdistykset, MTK-Punkaharju, MTK-Savonlinnan seutu ja Savonlinnan kaupunki.
Vuosi sitten Syysmiitinki järjestettiin Punkaharjun yläkoululla.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...