0

Enemmän tatamia harrastajille – Judonoko muuttaa entiseen Siwan tilaan

Vanha Siwan liiketila Kerimäen Kirkonkylällä on vielä hetken aikaa karun ja riisutun oloinen. Tilaa kuitenkin kunnostetaan hyvällä vauhdilla uuteen käyttötarkoitukseen sopivaksi. Joulukuussa Kerimäen Judonoko muuttaa paikalle vuokralaiseksi ja kamppailulajin harrastaminen jatkuu aiempaa paremmissa puitteissa.
– Nykyinen judosalimme on 60 neliön kokoinen. Täällä tatamille on tilaa sata neliötä ja kaikkiaan käytettävissä on 120 neliötä, kertoo Kerimäen Judonokon puheenjohtaja Michael Geppert.
Päätila tullaan peittämään Geppertin mukaan kauttaaltaan tatamilla. Tilan takaosaan nurkkaan rakentuu paikka pienelle punttisalille. Tyttöjen ja poikien pukukoppien lisäksi suunnitelmissa on myös tehdä sohvilla varustettu oleskelu- ja taukotila, jossa esimerkiksi vanhemmat voivat viettää aikaa harjoitusten aikana.

Judonokon ohjatut harjoitukset pyörivät 4. syyskuuta alkaen maanantaista torstaihin. Lisäksi harrastajat ja kilpailijat käyttävät tiloja harjoitteluun myös muina aikoina.
Ohjaamisesta vastaavat enimmäkseen kerimäkeläiset Mikko Huttunen, Janne Poikonen ja Marko Vauhkonen. Geppert itse on keskittynyt valmennustehtäviin.
Torstaina 7.9. järjestetään peruskurssin avaustilaisuus. Judonäytöksen yhteydessä voi ilmoittautua mukaan syksyn peruskurssille. Suurin harrastajaryhmä ovat kouluikäiset, mutta myös aikuisia on mukana. Alle kouluikäisille ei ole omaa ryhmää.

 

Lue lisää 17.8. Puruvesi-lehdestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...