0

Talkootyö voimissaan: Punkaharjulle merkitty maastopyöräilyreitti ja täysmittainen frisbeegolfrata

Talkootyö on ollut punkaharjulaisten liikunnan harrastajien parissa viime aikoina voimissaan. Esa Korhosen ansiosta alueelle saatiin tiettävästi ensimmäinen merkitty maastopyöräilyreitti. Reitti on tehty Tapion Uran luontopolun yhteyteen.

Hannu Rinkinen, Matti Saarenkylä ja Antti Sistonen puolestaan olivat aktiivisesti mukana Kauvonniemen frisbeegolfradan ehotuksesta. Frisbeegolfharrastajien talkoilun ansiosta Kauvonniemen radasta saatiin täysmittainen, 18-väyläinen rata.

Savonlinnan kaupunki kattoi pyöräreitin merkitsemiseen tarvittujen kylttien materiaalikuluja ja lainasi kalustoa, raivaus- ja moottorisahoja, frisbeegolfradan laajennystyöhön.

Lue lisää aiheista 17.8. Puruvesi -lehdestä.

Hannu Rinkinen, Matti Saarenkylä ja Antti Sistonen kuuluvat niiden aktiivisten talkoolaisten joukkoon, jotka laajensivat Kauvonniemen frisbeegolfrataa. Paikoin uusia väyliä tehtiin ns. pystymetsäänkin.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...