0

Rivitalo tuhoutui tulipalossa tiistai-iltana Enonkoskella

Enonkoskella sattui tuhoisa rivitalopalo tiistai-iltana. Korpikuusentiellä kuuden asunnon rivitalo syttyi tuntemattomasta syystä palamaan ja tuhoutui kokonaan. Pelastuslaitos sai tiedon palosta 20:17 ja pelastusyksiöiden saapuessa paikalle oli rakennus jo täyden palon vaiheessa.
Savusukeltajat pelastivat yhdestä asunnosta kaksi henkilöä, jotka ensihoidon yksiköt vievät jatkotutkimuksiin Savonlinnan keskussairaalaan. Pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Jarno Laikolan mukaan henkilöillä ei tiettävästi ole hengenvaaraa. Tulipalo ei vaatinut kuolonuhreja.
Rivitalohuoneistoista neljä oli asuttuja ja kaksi tyhjillään.
Paikalle tuli pelastushenkilökuntaa Savonlinnasta, Savonrannalta, Kerimäeltä, Enonkoskelta ja Heinävedeltä yhteensä kymmenen sammutusyksikön verran. Lisäksi paikalla oli yksi poliisipartio, kaksi ambulanssia ja pelastushelikopteri.
Jälkisammutukset kestivät vähän yli puoleenyöhön. Poliisin ja pelastuslaitoksen tutkijat aloittavat selvittämään palon syttymissyytä tänään keskiviikkona.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...