0

Innolla ja tarmolla uutta kohti – Saila Heikkinen aloitti Punkaharjun koulun uutena rehtorina

Iloisena ja positiivisin odotuksin sekä tarmoa täynnä lähtee Punkaharjun koulun uusi rehtori Saila Heikkinen kohti alkavaa lukuvuotta.
– Alku tulee varmasti olemaan työläs. Toivon, että hommat saadaan rullaamaan, ja että on mahdollisuus nauttia ja tutustua seutuun töissä sekä vapaa-ajalla. Edessä on varmasti mielenkiintoinen vuosi ja uusi alku, Heikkinen tuumaa.
– Uuteen kouluun meno on aina muutos. Minulla on ollut valinnastani lähtien tervetullut olo ja vastaanotto oli positiivinen. Tämä on oman kehittymisenikin kannalta muutos hyvään suuntaan. Olen ylpeä itsestäni, että uskalsin ottaa askeleen.

Imatralla Mansikkalan koulussa 23 vuotta työskennellyt Heikkinen kertoo haaveilleensa yhteiskoulun rehtorin virasta.
– Toimin 15 vuotta musiikin aineopettajana ja yhdeksän vuotta 350–400 oppilaan yläkoulun rehtorina. Nyt minulla on täällä suunnilleen sama määrä ylä- ja alakoululaisia.
– 23 vuotta on pitkä aika ja paljon ehti tulla vastaan. Ensimmäinen toimeksianto Imatralla rehtorina oli kahden yläkoulun yhdistäminen. Sen jälkeen vastaan tulivat jaetun johtajuuden ja koulun toimintakulttuurin kehittäminen, kansainvälisyys-hankkeet ja reilu vuosi sitten sisäilmaongelmatkin. Sisäilmaongelmien vuoksi meillä oli organisoitavana lukion rehtorin kanssa melkein 1 000 ihmisen siirto väistötiloihin, jossa opetus vieläkin toimii. Vanhat toimitilat tullaan purkamaan lähivuosien aikana.

Lue koko juttu 10.8. Puruvedestä tai näköislehdestä osoitteessa puruvesi.net.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...