0

Koulutielle viime vuotta enemmän ekaluokkalaisia – uusien ekaluokkalaisten määrä kasvoi Puruveden alueella kaikkialla paitsi Kerimäellä

Monessa Puruveden alueen kodissa on jännät hetket käsillä, kun satakunta uutta ekaluokkalaista aloittaa koulutaipaleensa Kerimäellä, Punkaharjulla ja Savonrannalla huomenna perjantaina 11.8.
Enonkoskelaiset ja kesälahtelaiset ekaluokkalaiset saavat nauttia vielä muutaman päivän kesälomasta, sillä heillä koulu alkaa vasta ensi tiistainai.
Kaikkiaan uusia koululaisia lähtee koulutielle Puruveden seudulla hieman yli 140. Viime vuonna Puruvesi-lehti uutisoi, että Puruveden alueella koulutiensä aloitti 114 lasta, joten oppilasmäärä on kasvanut liki 30 oppilaalla.
Oppilasmäärien kehitys tänä vuonna on laskenut ainoastaan Kerimäen kouluissa, jossa uusia ekaluokkalaisia aloittaa 55, mikä on kymmenkunta vähemmän kuin viime vuonna. Tänä vuonna valtaosa, liki 40 aloittaa koulunsa Kerimäen koulussa. Anttolan koululla ekaluokkalaisia on 11 ja Louhen koululla seitsemän.
Savonrannan koulussa peruskoulun aloittaa kahdeksan. Punkaharjulla koulunsa aloittaa 44, josta 32 Punkaharjulla ja 12 Kulennoisissa.

Lue koko juttu 10.8. Puruvedestä tai näköislehdestä osoitteessa puruvesi.net

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...