Kirkasta kuin Välimerellä – Leo-Pekka otti selfien itsestään Puruvedellä

13-vuotiaan Leo-Pekan loppukesän suosikkipuuha on ollut Puruvedessä snorklailu ja GoPro:lla kuvaaminen. Hänen nappaamansa sukellus-selfie kuvaa Puruveden puhtautta ja sitä, ettei tarvitse matkustaa mihinkään kaukokohteeseen nauttiakseen sukeltamisesta kirkkaassa vedessä. Kuvan lähetti Erja Kilpeläinen.

Lähetä meille kuviasi, julkaisemme niitä verkkosivuillamme sekä Puruvesi-lehdessä lukijan kuva -palstalla: Verkkosivujen kautta: Klikkaa puruvesi.net, Osallistu, Päivän kuva. Täytä kenttiin omat tietosi ja lähetä kuva. Sähköpostilla: uutiset@puruvesi.net. Postin kautta: Puruvesi-lehti, Lukijan kuva, Kauppatie 16, Punkaharju. Voit tuoda kuviasi myös Puruveden toimitukseen, jossa ne skannataan verkkopalvelussa ja lehdessä julkaistavaan muotoon. Emme maksa julkaistusta kuvista rahallista korvausta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viikon kysymys

Mikä on ykkösherkkusi kesällä?

  • Mansikat (38%, 34 Votes)
  • Uudet perunat (34%, 31 Votes)
  • Grillimakkara (14%, 13 Votes)
  • Jäätelö (12%, 11 Votes)
  • Jokin muu, kerro kommentissa! (1%, 1 Votes)

Äänestäjiä yhteensä: 90

Loading ... Loading ...