Kirkasta kuin Välimerellä – Leo-Pekka otti selfien itsestään Puruvedellä

13-vuotiaan Leo-Pekan loppukesän suosikkipuuha on ollut Puruvedessä snorklailu ja GoPro:lla kuvaaminen. Hänen nappaamansa sukellus-selfie kuvaa Puruveden puhtautta ja sitä, ettei tarvitse matkustaa mihinkään kaukokohteeseen nauttiakseen sukeltamisesta kirkkaassa vedessä. Kuvan lähetti Erja Kilpeläinen.

Lähetä meille kuviasi, julkaisemme niitä verkkosivuillamme sekä Puruvesi-lehdessä lukijan kuva -palstalla: Verkkosivujen kautta: Klikkaa puruvesi.net, Osallistu, Päivän kuva. Täytä kenttiin omat tietosi ja lähetä kuva. Sähköpostilla: uutiset@puruvesi.net. Postin kautta: Puruvesi-lehti, Lukijan kuva, Kauppatie 16, Punkaharju. Voit tuoda kuviasi myös Puruveden toimitukseen, jossa ne skannataan verkkopalvelussa ja lehdessä julkaistavaan muotoon. Emme maksa julkaistusta kuvista rahallista korvausta.

Viikon kysymys

Joulun aika lähestyy - mitä sinä odotat eniten lähestyvältä joululta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä