0

Presidenttien vierailu vaikuttaa erityisesti tieliikenteeseen – poliisi kehottaa varaamaan aikaa

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaaminen torstaina 27.7. Savonlinnassa tulee näkymään varsinkin tieliikenteessä. Myös vesi- ja ilmaliikennettä tullaan rajoittamaan.
Vaikutukset tieliikenteessä alkavat torstaina kello 12 ja kestävät myöhäisiltaan. Presidenttien siirtymisten vuoksi tieosuuksia suljetaan ajoittain Savonlinnan lentokentän ja Punkaharjun välillä sekä Punkaharjun ja Savonlinnan välillä.
Punkaharjulla Punkaharjuntie (tie 4792) on suljettu torstaina kello 9–17 välillä Savonlinnantie (tie 14) – Finlandiantie (Karttaliite Punkaharju).
Savonlinnan keskustassa rajoitetaan pysäköintiä liikennemerkein. Kiellon vastaisesti pysäköidyt autot siirretään Savonlinnan kaupungin varikolle tai lähisiirtoina poliisin määrittelemään paikkaan.
Poliisi suosittelee hoitamaan asioinnit Savonlinnassa torstaina aamupäivällä, mikäli asukkaat ja turistit haluavat välttää vierailun aiheuttamat liikenneruuhkat. Poliisi pyytää varaamaan riittävästi aikaa torstaina puolen päivän jälkeen tapahtuviin siirtymisiin

Torstain Vesiliikenteen rajoitus koskee lähinnä Olavinlinnan ympäristöä. Lisäksi Savonlinnan satama-alueelle voi tulla muita rajoituksia ja niistä tiedotetaan tarvittaessa erikseen.
Kaikki ilmaliikenne on rajoitettu 27.7. kello 7– 28.7. kello 12 välisenä aikana alueella EFR365 . Rajoitus koskee yleisilmailuliikennettä tarkoittaen myös kauko-ohjattavia, miehittämättömiä ilma-aluksia. Savonlinnan lentokenttä ei ole rajoitusaikana käytössä aikataulunmukaista kaupallista reittiliikennettä lukuun ottamatta.

 

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...