0

Työtä pariskunnan molemmille osapuolille

Kesän kynnyksellä työnsä Savonlinnan uutena elinkeinojohtajana aloittanut Janne Weander on saanut jo useamman tietoiskun myös Puruveden seudun elinkeinoelämästä. On hyvä ja välttämätöntäkin, että näin keskeinen uusi virkamies jalkautuu ahkerasti yritysten pariin.
Viimeviikkoisella Punkaharjun vierailullaan Weander iloitsi alueen teollisten yritysten kasvuhaluista ja tekemisen meiningistä. Tuotannollisten työpaikkojen lisääminen onkin kullanarvoista, sillä ne poikivat työtä myös palveluelinkeinoihin.
Kasvu on tietyillä aloilla jopa sellaista, että osaavan työvoiman löytäminen tuottaa haasteita. Elinkeinojohtaja nostaa esiin monipuolisuuden tarpeen työmarkkinoilla: jotta Savonlinnan seudulle saataisiin muuttamaan uusia perheitä työn perässä, pitää työtä löytyä pariskunnan molemmille osapuolille.
Energiaa pitääkin suunnata tällaisten muuttoon houkuttelevien pakettien luomiseen. Päivähoito- ja koulupalvelut sekä vapaa-ajan viettomahdollisuudet meillä ovat tasokkaat, kun vain työn ongelmat saadaan ratkaistua.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...