0

Kultarannassa alkoi Ruthin aikakausi

Punkaharjun Kultarannan historiassa kääntyi hiljattain uusi sivu, kun yrittäjä Ruth Lähdeaho-Kero otti hoidettavakseen lomakylän toiminnan.
Kuuluisan Kultakiven ravintolan kupeessa, Siekalejärven rannalla sijaitseva kokonaisuus on yhä Hannu Haukanhovin omistuksessa. Lähdeaho-Kero vastaa nyt kuitenkin kaikista käytännön toimista, kuten markkinoinnista ja myynnistä.
Lähdeaho-Kero on aiemmin perustanut Punkaharju Ruutitynnyri-liikkeen, sekä toimii muun muassa Punkaharjun Yrittäjien puheenjohtajana. Uuteen haasteeseen hän kertoo tarttuneensa osittain sattuman kautta.
– Olin jo jonkin aikaa etsinyt seudulta sopivaa myytävää yritystä, jonka toimintaa voisin mahdollisesti jatkaa. Viime syksynä tuli yhteisen tuttavan kautta tuli tietoon tämä mahdollisuus ja päätin tarttua tilaisuuteen, Lähdeaho-Kero kertoo.

Kultarannan toimintaa Lähdeaho-Kero kertoo ryhtyvänsä kehittämään muun muassa yritysyhteistyön kautta. Yhteen taloon rakentuu kesän aikana paikallisten toimijoiden myyntinäyttely. Käytännössä asunto sisustetaan paikallisilla tuotteilla ja tuotteet ovat ostettavissa mukaan.
– Mukana ovat muun muassa taiteilija Johanna Oras, saviseppä Hannu Sairanen, Punkalive, LÖsung, sekä Punkaharjun Pappila. Lähtökohtana tässä, kuten oikeastaan koko Kultarannan muussakin toiminnassa on ”Pure and simple” -ajatus.
Lisäksi vastikään varmistui, että Lähdeaho-Kero lähtee saksalaisen mökkivuokrausyrityksen, Inter Chalet’n edustajaksi. Vastuualue käsittää Etelä-Karjalan maakunnan kokonaan, Pohjois-Karjalan eteläisen osan Kiteelle asti, sekä Etelä-Savon itäisen osan.

 

Lue lisää 13.7. Puruvesi -lehdestä.

 

Kommentteja aiheesta “Kultarannassa alkoi Ruthin aikakausi

  • 14.7.2017 at 12:45
    Permalink

    Hieno paikka. Kannattaa ehdottomasti tutustua ja nauttia upeasta luonnosta.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...