0

Vuoden Punkaharjulaiseksi valittiin Marko Humia – Katso kuvagalleria Harjun Kesäraitilta

Harjun Kesäraitti tapahtumassa valittiin viime vuonna ensimmäistä kertaa vuoden punkaharjulainen. Tänä vuonna kunnianosoitus myönnettiin Marko Humialle, joka on tukenut ja sponsoroinut useita paikallisia yhdistyksiä ja järjestöjä sekä järjestänyt ja ollut mukana järjestämässä lukuisia tapahtumia.

– Täytyy myöntää, että tämä oli pienoinen yllätys. Tämä on hieno tunnustus, enkä olisi uskonut tätä saavani, Humia kertoo ja paljastaa, että kunniakirja pääsee kotona aitiopaikalle.

Neljättä kertaa järjestetty Harjun Kesäraitti veti tuttuun tapaan ihmisiä läheltä ja kaukaa Punakaharjun kyläraitille. Hieman viileässä ja tuulisessa säässä järjestetyssä tapahtumassa oli hyväntuulisia ihmisiä liikkeellä. Tapahtuma jatkuu vielä illasta yömyöhään saakka, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä BunkeRock pääsee vauhtiin kello 18 alkaen.

Lisää tunnelmia ja muun muassa vuoden punkaharjulaisen haastattelu on luettavissa seuraavasta Puruvedestä 13.7.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...