0

Lohikuninkuus suvereenisti Kerimäelle – katso kuvat palkinnonjaosta!

Kesälahdella pidetyn Puruveden soutu-uistelukilpailun voittivat kerimäkeläiset Jouni Turtiainen ja Tuomas Valta. Kaksikko sai sekä kilpailun suurimman lohikalan, sekä suurimman lohisaaliin. Turtiainen ja Valta nostivat 3,915 kiloisen, sekä 2,480 kiloiset järvitaimenet. Molemmat kalat nousivat Mantsin matalikon ja Rastinniemen väliltä. Suurempi tarttui lauantaina iltakahdeksan aikaan, toinen sunnuntaiaamuna kahdeksan maita. Kaksikko kilpaili Mäntyrannasta käsin.

Toisiksi suurimman lohisaaliin sai kesälahtelainen Olavi Hirvonen 3,205 kiloisella taimenella. Hirvonen lähti niin ikään matkaan Mäntyrannasta. Kolmanneksi suurimman lohisaaliin saivat joensuulaiset Hannu ja Simo Kettunen. Kettuset nostivat 2,795 kiloisen taimenet.

Tulokset katsottavissa kokonaisuudessaan täältä.

Ohessa kuvagalleria palkintojen jaosta. Lisää aiheesta seuraavassa Puruvesi-lehdessä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...