0

Valoa kesässä ja päätöksenteossa

Lannistutaanko ja sammutetaan valot, vai toimitaanko entistä paremman ja toimeliaamman tulevaisuuden hyväksi? Näitä pohdintoja käytiin läpi Enonkosken uuden valtuuston ensimmäisessä kokouksessa viime viikolla, jolloin asialistalla oli huolellisesti ja pitkään suunniteltuja investointikohteita.
Valtuusto aloitti valoisasti ja sopuisasti tekemällä useita tärkeitä päätöksiä, jotka vaikuttavat koko valtuustokauden ajalle ja pidemmällekin.
Vesihuollon varmistamisen tärkeyttä ei tarvinne perustella, mutta kuntalaisten, päättäjien ja tiedotusvälineidenkin elämää helpottaa myös uuden asiahallintajärjestelmän hankinta. Se saattaa kunnan viimein tähän aikaan, joka edellyttää toimivaa viestintää. Toivottavasti kunnan päätöksenteko jatkuu yhtä valoisana ja eteenpäin katsovana myös jatkossa.
Aihetta synkistelyyn ei ole alueellisestikaan, ainakin mikäli Puruveden seudun kesän tapahtumatarjonta toimii minkäänlaisena mittarina. Alueen virkeyden ja toimeliaisuuden huipennus koetaan ensi viikonloppuna, jolloin seutu kuhisee erilaisia juhlia, kilpailuja ja kokoontumisia.
Tarjonta sisältää kulttuurin lukuisat ulottuvuudet kalataloutta ja urheilukalastusta unohtamatta. Tarjontaa on ja nyt tarvitsee vain osallistua. Hyvää alkavaa lomakuukautta jokaiselle!

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...