0

Kerihovin tarina jatkuu

Yritystoiminta Kerimäen kirkonkylässä sijaitsevassa Kerihovissa jatkuu. Uudet omistajat, Olga ja Igor Voloshko ovat teettäneet rakennukseen kunnostustöitä ja hiljattain rakennuksen majoituspaikat laitettiin vuokrattaviksi.

Kerihovissa keskitytään nyt majoituspalveluihin, baari- ja ravintolatoimintaa ei ole. Majoittujia varten yläkertaan kuitenkin rakennettiin yhteiskäytössä oleva keittiö. Osittain kiinteistö toimii Voloshkojen asuntona.

– Majoituskapasiteettia on 10 henkilölle. Lisäksi pihalla olevaa saunaa vuokrataan entiseen tapaan. Noin puolet rakennuksesta on asuinkäytössä, kertoo Olga Voloshko.

Kerihovin kiinteistöön on tehty muun muassa pinta- ja putkiremonttia. Pihamaatkin myllättiin perinpohjaisesti: rakennuksen eteen kasvaneet puut ja pensaat saivat lähteä ja tilalle istutettiin Voloshkon mukaan uusia matalampikasvuisia lajikkeita. Rakennuksen takapihalla on vielä kunnostustyöt käynnissä.

 

Lue lisää 29.6. Puruvesi-lehdestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...