0

Enonkoskella kasvaa tulevaisuuden koivikko

Enonkosken valtuusto aloitti kautensa vauhdikkaasti ja sopuisasti tekemällä ensimmäisessä kokouksessaan useita tulevaisuuteen tähtääviä investointipäätöksiä. Lähiajan toimeenpanolistalla on sekä varavedenottamon rakentaminen että asianhallintajärjestelmän hankinta kunnan hallintoa, johtamista ja viestintää palvelemaan.
Valtuuston päätöksellä kunta aikoo helpottaa järjestöjen ja yhdistysten hankkeita tarjoamalla näille lainaa hankkeiden käynnistämistä varten.
Ennen kokouksen alkamista valtuutetut kävivät istuttamassa Tervaniemen tilan maille Tulevaisuuden koivikon, joka koostuu sadasta koivuntaimesta Suomi 100 -juhlavuoden hengen mukaisesti. Taimet Tulevaisuuden koivikkoa varten lahjoitti Mhy Etelä-Savo.
Tulevaisuuden koivikko löytyy kuntakeskuksesta Kuusitien päästä.

Lue lisää 22.6. Puruvesi-lehdestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...