0

Kiteen Perussuomalaiset tukee puoluejohtoa

Tiedotusvälineissä ja ihmisten mielessä liikkuu tällä hetkellä runsaasti kysymysmerkkejä liittyen perussuomalaisten tilanteeseen. Kiteen Perussuomalaiset Ry haluaa omalta osaltaan valottaa tilannetta.
Perussuomalaiset rp:n puoluejohto valittiin puolueen sääntöjen ja demokratian pelisääntöjen mukaan. Puolueen linjasta sekä muista erityisentärkeistä puolueen asioista päättää edelleen normaalisti puoluehallitus ja puoluevaltuusto, joten mitään ylitsevuotavaisen radikaalia linjamuutosta ei ole tulossa edes valtakunnantasolla, vaikka tällaista kuvaa jossakin yritetäänkin maalata.

Eduskuntaryhmässä tapahtuneet takinkäännöt ja seteliselkärankaisten loikkaukset henkilökohtaisille hillotolpille, eivät vaikuta millään tavoin Kiteen kuntapolitiikkaan. Kiteen Perussuomalaisten valtuustoryhmä pysyy yhtenäisenä ja yhteistyökykyisenä, niin sisäisesti kuin muihin puolueisiin nähden.
Kiteen Perussuomalaiset ry tukee demokraattisesti valittua puoluejohtoa ja antaa uudelle johdolle aikaa ja mahdollisuuden näyttää kykynsä ja toimintatapansa.
Kiteellä politiikka jatkuu siis aivan normaaliin tapaan ja perussuomalaiset jatkavat kuntalaisia kunnioittavaa politiikkaa hyvässä yhteishengessä.

Johannes Laukkanen
Puheenjohtaja, Kiteen Perussuomalaiset ry

Marko Koskinen
Kiteen Perussuomalaiset, valtuustoryhmän puheenjohtaja

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...