0

Urut ja trumpetit soivat Kerimäen kirkossa

Kerimäen isossa kirkossa soivat urut ja trumpetit torstaina ja perjantaina. Tänään torstaina 15.6. voi käydä tutustumassa kirkkoon urkujen ja trumpetin soidessa klo 16.30-17, kun Maria Padatsu, urut ja Seija Ohenoja, trumpetti, soittavat trumpettimusiikin ja urkusävellysten helmiä.
Perjantaina 16.6. klo 16 kuullaan edellisten lisäksi Ceremonial Trumpet fanfaariyhtyettä, kun sen soittajat kajauttavat ilmoille Verdin Aidan juhlamarssin ja Euroviisufanfaarin Chapentierin Präludium. Yhtyeessä soittaa nuoria trumpetinsoittajia ja käyrätorvensoittaja, jotka opiskelevat Savonlinnan musiikkiopistossa. Perjantain konsertissa on myös mukana mestaritrumpetisti Pentti Peltonen Mikkelistä. Konsertteihin on vapaa pääsy ja ohjelman tuotto käytetään Kerimäen seurakunnan musiikkityön hyväksi.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...