0

Enonkoskella karsittiin Pyhän Olavin karaokekilpailuun

Pyhän Olavin Kuninkaallisen karaokekilpailun karsinnat käynnistyivät lauantaina Cafe Enonkoskella.

Viidestä osakilpailusta jatkoon päässeet kohtaavat semifinaalissa, josta puolestaan kymmenen nousee Pyhän Olavin päivänä Kauppatorin lavalla kisaamaan kilpailun voitosta. Viime vuonna miesten sarjan kilpailun voitti Jari Ylinen Kerimäeltä.
Karsintaan osallistui 11 kilpailijaa, josta tuomaristo valitsi 6 jatkoon. Puruvesi-lehden levikkialueelta jatkoon lauloivat Sami Pesonen Kerimäeltä ja savonlinnalaistunut kerimäkeläinen Anna-Kaisa Sinkkonen.

Samassa yhteydessä järjestettiin myös Maamme-laulun karaokekilpailun karsinta, jonka paras laulaja pääsee Boxing Night -tapahtumaan Olavinlinnaan esittämään Maamme-laulun. Neljän ehdokkaan joukosta tapahtuman järjestäjä katsoi parhaimmaksi odottaa seuraavien karsintakilpailujen tuloksia.
 

Lue koko juttu ja katso kisan tulokset 8.6. Puruvedestä.

 
 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...