0

Kerimäen OP:n puheenjohtaja erosi

Viritteillä ollut laaja Osuuspankkien fuusio jakoi kannat vahvasti Kerimäellä, jossa kaatunut hanke johti puheenjohtajan eroilmoitukseen. Kerimäen Osuuspankin hallituksen puheenjohtajana puolitoista vuotta toiminut Matti Turtiainen jätti maanantaina eroilmoituksen tehtävästään.
Turtiainen kertoo näkemyksiään mielipidekirjoituksessaan Puruvesi-lehdessä.Vastaavaa kansankokousta ei ole Kerimäellä nähty aikoihin, kun nähtiin viimeviikkoisessa osuuskuntakokouksessa.
Reilusti yli kolmesataa omistaja-asiakasta kokoontui B-koulun juhlasaliin päättämään fuusioitumisesta Suur-Savon Osuuspankkiin yhdessä viiden muun osuuspankin kanssa.
Vastaavaa väkimäärää tuskin oli koolla edes Kerimäen kuntaliitosta koskeneissa yleisötilaisuuksissa.Pankin hallinnon esittämä ja kannattama fuusiohanke kaatui, kun se ei saanut määräenemmistöä. Äänestyksessä annetuista 316:sta äänestä oli 163 puolesta ja 150 vastaan. Kaksi ääntä hylättiin ja yksi lippu oli tyhjä.

Lue lisää 24.5. Puruvesi-lehdestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...