0

Pekka Äänismaasta Luston uusi johtaja

Punkaharjulla sijaitsevan valtakunnallisen erikoismuseon, Suomen Metsämuseo Luston johtajaksi on valittu metsänhoitaja (MMM) Pekka Äänismaa. Hän aloittaa tehtävässään 1.9.2017. Äänismaa (44) toimii tällä hetkellä Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutin johtajana Saarijärvellä.

– Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästä Metsämuseo Lustossa. Lusto on ainutlaatuinen museo-, oppimis- ja matkailukohde, jonka merkityksen uskon kasvavan tulevaisuudessa metsä- ja biotalousalan kehittymisen rinnalla Suomessa, toteaa Äänismaa.

-Luston hallituksessa olemme tyytyväisiä siihen, että tehtävä herätti runsaasti mielenkiintoa ja siihen oli monta pätevää hakijaa. Toivotamme Pekan lämpimästi tervetulleeksi Lustoon, sanoo Suomen Metsämuseosäätiön hallituksen puheenjohtaja Jorma Saarimaa.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...