0

Tänään julki ylioppilaiden nimet – lue listat!

Uudet ylioppilaat Savonlinnan Lyseon lukiosta, Savonlinnan aikuislukiosta, Savonlinnan taidelukiosta ja Parikkalan lukiosta:
Savonlinnan Lyseon lukio: Aalto Reetta, Ahopelto Juho, Ahvenainen Emma, Anttonen Maiju, Arpinen Oskari, Arponen  Aurelia, Auravuo Otto, Bruce Veera, Erkkilä Lauri, Halinen Tomi, Herttuainen Anni, Hiltunen Roope, Hirvonen Jari, Hovinen Tommi, Hyttinen Aliina,
Härkönen Petteri, Immonen Juho, Inkeröinen Moona, Jäppinen Miska, Kananen Aleksi, Kankkunen Tiia-Tuulia, Kapanen Ella, Karjalainen Tiia-Iina, Kautonen Eetu, Ketolainen Juulianna, Kokki Annika, Kontinen Eelis, Konttinen Maiju, Korhonen Heikki,
Korhonen Markus, Kosonen Meri, Kovanen Immi, Kristiansson Roosa, Kupiainen Jere, Kurola Jasse, Kylliäinen Saara, Kärki Pyry, Käyhkö Konsta, Laamanen Jouni, Laitinen Henna, Laukkanen Immo, Lehmonen Jani-Pekka, Litmanen Elise, Liukkonen Santeri, Loikkanen Tapio, Lyytikäinen Henri, Lötjönen Noora, Lötjönen Vili, Makkonen Elisa, Makkonen Vili-Veikko, Malinen Jerry, Malkki Heidi, Manninen Joonas, Mehtonen Erno, Mikkonen Toni, Muhonen Linda, Murto Jasmin, Myllys Oliver, Neuvonen Juuso, Nevalainen Tero, Nyrhinen Katriina, Oinonen Tiia, Pankakari Inka, Pasanen Leevi, Pekkinen Karoliina, Pekonen Viivi, Pirinen Julius, Pitkonen Jooa, Pulkkinen Aliina, Pulkkinen Kaapo, Putkinen Leevi, Puukko Kaisla, Rautiainen Henna, Redsven Ira, Repo Julia, Reponen Maiju, Reponen Sanni, Rinne Teppo, Ruottinen Maiju, Ruottinen Meeri, Räty Emma, Sairanen Johanna, Savolainen Ville, Silvennoinen Anni, Sipinen Roosa, Suhonen Markus, Suppola Annukka, Suppola Eero, Suvela Roosa, Tahvanainen Sampo, Tarnanen Konsta, Tervonen Tuukka, Thomenius Pepe, Torpakko Saara, Tuominen Taavi, Turtiainen Jari, Tuunanen Saara, Tynkkynen Peetu, Varis Kira, Venäläinen Milka, Väänänen Emma.
Savonlinnan aikuislukio: Laukkanen Karoliina, Lähdeaho-Kero Ruth, Nikula Brita.
Savonlinnan taidelukio: Ala-Vainio Milja, Auramo Anselmi, Blomqvist Elli, Halinen Melina, Hammarén Sini, Helin Eemil, Hokkanen Josefiina, Hokki Janika, Hämäläinen Irene, Hämäläinen Kalevi, Härkönen Moona, Juuti Marika, Jäntti Minna, Jääskeläinen Jonna, Kosonen Eero, Kumpulainen Elina, Kuntonen Taija, Kärkkäinen Assi, Leander Marisa, Lehtinen Magdaleena, Leskelä Elina, Löppönen Topi, Malinen Veera, Mielonen  Jenna, Mäkelä Elina, Mäkinen Kalle, Niemelä Eevi, Nuopponen Roosa, Ontto Tiina, Palovaara Henna, Pulkkinen Saana, Puustinen Carolina, Repo Selma, Rissanen Reeta, Sairanen Erika, Sairanen Jonna, Saksa Lassi, Saramäki Maria, Silventoinen Jussi-Pekka, Simonen Ella, Suikkanen Ella, Tuhkalainen Henna, Tynkkynen Anna, Tynkkynen Riikka, Uimonen Emma, Usvalaakso Eveliina, Vehomäki Varpu, Voutilainen Lauri.
Parikkalan lukio: Hallikainen Niilo, Hämäläinen Tuuli, Juvonen Noora, Kiiski Suvituuli, Laukkanen Emilia, Laukkanen Jenna, Mielonen Arttu, Nolte Elias, Paakkinen Tytti, Parvinen Veera, Peltonen Roosa, Rahunen Laura, Repo Anna, Riihijärvi Paula, Silventoinen Katja, Spåre Patricia, Tiainen Lauri, Tuomisto Väinö, Vilska Suvi.
Heinäveden lukio: Aapo Käyhkö, Rita Kuismin.

 

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...