0

Koululaiset juoksivat Katuviestiä

 

Keväinen Katuviesti juostiin Savonlinnassa tiistaina 44. kerran. Sää oli hyytävän kylmä mutta tunnelma lämmin ja riehakas erityisesti ensimmäisten lähtöjen aikaan, jolloin viestiä juostiin alaluokkalaisten voimin.
Viestiin osallistui yhteensä toista sataa joukkuetta ja mukaan olivat lähteneet joukolla myös Puruveden alueen koulut. Enonkosken koulusta viestiä juoksi viisi joukkuetta, Kulennoisista neljä, Punkaharjun koululta kaksi ja Kerimäen yhtenäiskoululta kaksi joukkuetta.

Sijoituksiakin ropisi, sillä Kerimäen yhtenäiskoulun 7.-8. -luokkia edustava poikajoukkue otti yläkouluikäisten poikien sarjassa kolmannen sijan. Myös kerimäkeläiset yläkoulun tytöt juoksivat hienosti neljänneksi omassa sarjassaan.
Yksi nelossija tuli niin ikään Enonkosken koululle 4.-6. -luokkalaisten sarjassa.
Sijoituksista riippumatta kaikki joukkueet edustivat koulujaan hienosti seudun pääkaupungin kaduilla.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...