0

Kaakkois-Savon Sydänyhdistys järjestäytyi

Kaakkois-Savon Sydänyhdistyksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja vaihtoivat paikkoja vuosikokouksessa. Puheenjohtajana toimii nyt Aarne Hänninen ja varalla on Eeva Ikonen.
Sihteerin työt sekä talouden ja jäsenrekisterin hoito pysyvät nekin entisissä varmoissa Pirkko Keskisen käsissä.
Sydänkerhosta huolehtivat Kaija Jukola, Kirsti Vasara ja Raija Vähänikkilä. Terveysliikunnan vastaavat ovat Aarne Hänninen, Erkki Hämäläinen ja Sirkka Mononen. Vesivoimistelun rahastuksen hoitavat Kaija Jukola, Seppo Käyhkö sekä Kaija ja Touko Silvennoinen.
Virkistystoiminnasta vastaavat Marja Dyster, Aarne Hänninen, Veijo Malinen ja Matti Nousiainen. Sydänterveystyö ja Yksi elämä -toiminta ovat Pirkko Keskisen, Matti Nousiaisen ja Raija Vähänikkilän vastuulla.
Boccia-kerhosta vastaa Veijo Malinen ja senioritanssikerhosta Salli Kupiainen ja Aija Mehtonen. Naistoimikunnan emäntänä toimii Kaija Silvennoinen sekä jäseninä Marja Dyster, Eeva Ikonen ja Kaija Jukola.
Sydäntuotteiden ja adressien hankinnasta ja myynnistä vastaavat Pirkko Keskinen ja Aarne Hänninen. Auttavat kädet -toimintaryhmästä huolehtivat Eeva Ikonen ja Raili Merilehti.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...