0

Hannu ja Kerttu Kesälahden kirjastolla

Miten käy köyhän puunhakkaajan lapsille, joita vanhemmat eivät kykene ruokkimaan ja jotka joutuvat keskenään synkkään metsään? Tarina on jännittävä, mutta loppukohtaus onneksi lohdullinen ja kaikki pääsevät turvallisesti kotiin.
Tuttua tarinaa vähän uusilla juonen käänteillä nähtiin viime viikolla Kesälahden kirjastossa, jossa Lukutoukka-kirjastokerholaiset esittivät valmistelamansa nukketeatteriesityksen. Tarina pohjautui vanhaan tuttuun Hannu ja Kerttu -satuun, mutta valmista juonta ei noudatettu tarkasti vaan kerholaiset muovailivat seikkailua oman mielikuvituksensa mukaan.
Yleisönä olleet päiväkotilapset ja esikoululaiset seurasivat esitystä hiljaa ja kiinnostuneina. Nuket veivät katsojat mukaan satumaailmaan.

Koulun ykkös- ja kakkosluokkalaisille suunnattu kirjastokerho on kokoontunut viikottain talven ajan. Kerhon pääpaino on ollut kirjoissa ja lukemisessa. 

Nukketeatteriesityksen tekemiseen kerholaiset innostuivat kun saivat nähtäväkseen Kesälahdella muutama vuosikymmen sitten toimineen Nukketeatteri Neliapilan nukkeja. Nuket ihastuttivat kerholaisia valtavasti ja niiden myötä he innostuivat valmistelemaan oman nukkenäytelmän.

 

Lue lisää 27.4. Puruvesi-lehdestä

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...