0

Yhdistykset yhdessä liikkeellä Savonrannalla

Savonrantalaiset yhdistykset toivottavat kaikki tapahtumatalo Sampolaan ja sen pihamaalle tiistaina. Yhdistysten yhteistyönä toteutettava liikuntatapahtuma järjestetään osana Suomi 100 vuotta juhlaa.
Tapahtumaa puuhaavat vapaa-aikaohjaaja Maija Kapanen ja yhdistysten yhteishenkilönä vapaaehtoistyöntekijä Raili Merilehti toivovat paikkakuntalaisten tulevan osallistumaan.

Intohimoinen liikkuja Merilehti haluaa omalta osaltaan kannustaa kaikkia ja kaikenikäisiä liikkumaan tapahtuman avulla.
– Kaikki voivat liikkua, ja kukaan ei ole liian vanha liikkumaan. Jos vanhempi väki liikkuu, heidän esimerkkinsä johdattaa nuoretkin liikkumaan, houkuttelee hän.
Kapanen kertoo, että Eslin seurakehittäjä ja Hyvinvoinnin virtaa kyliin –hanketoimija Kalle Husso tulee paikalle lausumaan liikunnalliset tervehdyssanat ja aktivoimaan ihmisiä liikkeelle.
Kapasen mukaan tapahtuma vedetään ulkona sään salliessa. Ellei näin käy, tapahtuma viedään sisällä Sampolaan.

Tapahtumaan ovat lupautuneet yhdistyksistä ainakin Savonrannan VPK, joka järjestää arvontaa VPK:n nuorten hyväksi. Kapanen kehottaakin varaamaan käteistä mukaan arpajaisia varten.
Esiintyjiä on lähes sylivauvasta vaariin, sillä sekä päiväkodin lapset että Säimen-Sönkkä kyläyhdistys ovat luvanneet esittää mukavaa ohjelmaa Merilehden mukaan. Myös Kaakkois-Savon Sydänyhdistys on luvannut tulla paikan päälle.

Tapahtumapäiväksi on valittu Savonrannan kylien joukkoliikennepäivä, jolloin myös kauempaa voi osallistua tapahtumaan. Tapahtuman kuluja maksetaan muun muassa Konttisen sisarusten perintörahoista.
Yhdistykset yhdessä liikkeelle -tapahtuma pidetään tiistaina 25. huhtikuuta tapahtumatalo Sampolassa ja sen pihapiirissä kello 11 alkaen.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...