0

Puutaito pestaa ja kouluttaa lisää väkeä Kerimäelle

Punkaharjun Puutaito Oy:n toiminta jatkaa kasvua ja yritys hakee työntekijöitä uuteen puumoduulirakentamisen elementtien tuotantolaitokseen Kerimäelle.

Puutaidon yrittäjien, Janne ja Tero Tirrosen mukaan uusia innovatiivisen massiivipuuelementtituotantoteknologian osaajia tarvitaan alkuvaiheessa noin 15. Uudet työntekijät koulutetaan yhteistyössä Savonlinnan ammatti- ja aikuisopiston kanssa kevään ja kesän 2017 aikana. Koulutus toteutetaan niin sanotulla täsmäkoulutuksella. Tirrosten mukaan tuotannon on määrä alkaa jo kesäkuussa.

– Nykyaikainen rakentaminen on suurimmaksi osaksi siistiä sisätyötä ja teollista sarjatuotantoa. Se mahdollistaa myös korkean laadun. Kerimäki sopii sekä sijaintinsa, että Puutaidon jo olemassa olevan komponentti tuotannon puolesta, tähän tuotantoketjuun hyvin, Tirroset toteavat.

Puutaito osti teollisuuskiinteistöjä ja -tontteja viime vuonna Kerimäen teollisuusalueelta. Tuotanto pyörii vanhassa Kerimetin hallissa. Hallin kapasiteetista on tällä hetkellä käytössä vasta noin puolet.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...