0

Kesälahtelaisten tahtoa mitataan sunnuntaina

Kuntavaalien vaalipäivä on tulevana sunnuntaina 9.4. Yllytän kaikkia kesälahtelaisia käyttämään äänioikeuttaan kuntavaaleissa.
Kesälahden pitäjän elinvoimaa ja tulevaisuutta rakennetaan päivittäin kunnallisten päätösten ja siellä vaikuttavien ihmisten kautta. Päätöksiä ei tehdä yksin kiteeläisten toimesta, vaan yhtälailla kesälahtelaiset ovat mukana edistämässä pitäjän asioita. Kuntapolitiikan päätökset kohtaat omassa arjessasi.

Koko Kiteen kaupunki hyötyy elinvoimaisesta Kesälahden pitäjästä. Elinvoiman tukemiseksi kesälahtelaiset yritykset ja täällä sijaitsevat työpaikat tarvitsevat kunnan järjestämiä peruspalveluja: koulua, liikuntapaikkoja, asukkaiden kohtaamispaikkoja, kuten Sovintolaa tai kirjastoamme.
Maakunnallinen Siun sote huolehtii sosiaali- ja terveyspalveluista toistaiseksi kuntien omistamana kuntayhtymänä. Maakunnallisissa pöydissä soisi myös kesälahtelaisten äänen kuuluvan. Niihinkin pöytiin valinnat tehdään kunnallisvaaleissa ehdolle asettuneiden ihmisten joukosta.
Kunnallisen päätöksenteon arvo syntyy siitä, että kuntalaiset kantavat vastuuta yhteisistä asioista. Kesälahden pitäjä tarvitsee tuekseen asukkaidensa äänen. Haastan jokaista käyttämään äänioikeuttaan: pidetään huoli että ensi sunnuntaina Pohjois-Karjalan korkein äänestysprosentti löytyy Kesälahdelta.
Vielä lopuksi haluan kiittää kaikkia vuosikymmenten yhteistyöstä sekä toivottaa menestystä kaikille ehdokkaille kuntavaaleissa.

 

Raimo Oksman
Kesälahden kunnanvaltuuston
 viimeinen puheenjohtaja (kesk.)

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...