0

Presidentti lähetti kirjeen lapsille Anttolaan – Sauli Niinistö vastasi oppilaille!

Suuri oli Kerimäen Anttolan 3.-4. luokkalaisten ihmetys viikko sitten keskiviikkona, kun opettaja Erja Kilpeläinen kiikutti luokkaan tärkeän näköisen kirjeen.
Valtiollinen vaakuna ja leima sekä Tasavallan presidentin kanslian kirjekuori paljastivat, että kyseessä oli hieman tavanomaista arvokkaampi postilähetys.
Kirjekuori sisälsi henkilökohtaisen kirjeen tasavallan presidentiltä Sauli Niinistöltä Anttolan koululaisille.

Kirje liittyy Anttolan koulun Suomi 100 -vuotta projektiin, johon muun muassa haastateltiin henkilökohtaisesti eri elämän asioista useita paikallisia ja osin valtakunnallisiakin vaikuttajia.
Erja Kilpeläinen kertoo, että miettiessään projektia varten haastateltavia oppilaiden mieleen nousi myös mahdollisuus haastatella valtion päämiestä presidentti Niinistöä.
– Silloin kuitenkin päädyttiin kirjoittamaan kirje presidentille, koska matka hänen luokseen henkilökohtaiseen tapaamiseen olisi ollut pitkä. Toisaalta oppilaat arvelivat myös, että presidentti olisi liian kiireinen heidän haastateltavakseen.

Lue koko juttu ja myös presidentin kirje kokonaisuudessaan 23.3. Puruvedestä tai näköislehdestä osoitteessa puruvesi.net!

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...