0

Kelkkailijat vauhdissa Rovaniemellä ja Lieksassa

Itä-Savon Moottorikelkkailijoiden snowcross kuskit Jere Tynkkynen, Matti Reinikainen ja Oskari Laamanen päästelivät viikonloppuna menestyksekkäästi Rovaniemellä. MK-enduro kuljettajat Mikko Hämäläinen, Joni Behm, Kalle Laamanen ja Perttu Muhonen kilpailivat Lieksassa.

Tynkkynen ajoi lauantaina vain pro luokitelluille kuljettajille tarkoitetun kovatasoisen BRP Cup näytöskilpailun. Tynkkynen pääsi karsintaeristä suoraan finaaliin, mutta finaali keskeytyi neljänneltä sijalta tekniikan pettämiseen. Sunnuntaina ajettu SM kilpailu sujui Tynkkysellä paremmin, vaikka tekniikkamurheita oli yhä. Tynkkynen ajoi molempien erien viidenneksi.

Juniorit 14-16 luokassa ajavat Matti Reinikainen joutui jättämään kilvan ajon sairastelun vuoksi väliin. Matti starttasi eriin kerätäkseen vain saatavilla olevat Suomen Cup pisteet. Oskari Laamanen ajoi uransa toisen snowcross kilpailun juniorit 11-14 luokassa. Oskari ajoi eräsijat 10. ja 11. viidentoista kilpailijan joukossa. 

Mikko Hämäläinen ajoi Lieksan SM endurossa yhdeksännelle sijalle. Joni Behm kärsi edelleen sairastelusta, ja selvisi juuri ja juuri ajamalla maaliin sijalle 16. Kalle Laamanen ei ollut päivään tyytyväinen, mutta selvisi reitistä läpi Semi-Pro luokassa sijalle 22. Perttu Muhonen oli Masters luokan neljästoista.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...