0

Raimo Oksman jatkaa johdossa – hallituksessa lisäksi seitsemän jäsentä

Pro Kesälahti ry puheenjohtajan jatkaa Raimo Oksman. Hallituksessa on hänen lisäkseen seitsemän jäsentä, joihin tuli pieni vaihdos, kun varsinainen jäsen Airi Turunen omasta pyynnöstään vaihtui varajäseneksi. Samalla varajäsenen paikalta varsinaiseksi jäseneksi nousi Marjatta Oksman.
Yhdistys piti vuosikokouksensa 9. maaliskuuta. Yhdistyksellä on sääntöjensä mukaan vain yksi kokous vuodessa, joten samalla kertaa käsitellään vuosikertomus ja tilinpäätös sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio. Myös henkilövalinnat kuuluvat vuosikokoukselle.

Heidän lisäkseen hallitukseen kuuluvat Ilpo Issakainen, Emmi Pennanen, Pekka Ketolainen, Erkki Linderberg, Soile Heinonen ja Sirpa Suomalainen. Hallituksessa on kaksi varajäsentä. Airi Turusen lisäksi varajäseneksi valittiin uutena Katri Haverinen.
Varajäsenet voivat osallistua kaikkiin kokouksiin riippumatta siitä, onko varsinainen hallituksen jäsen paikalla. Hallitustyöskentelyssä on mukana puheoikeudella kaksi nuorten edustajaa. Roosa Toivasen tilalle valittiin uutena Riikka Tynkkynen, ja toisena jatkaa Sonja Koskinen.

Pro Kesälahden mukaan vuoden 2017 alkua leimaa Kesälahti city mahaton, jonka suunnittelu aloitettiin hyvissä ajoin viime vuonna. Tapahtuma on yksi Suomi 100 –tapahtumista ja kaikkien aikojen mittavin ja monipuolisin.
City mahatonta suunnitellaan ja järjestetään laajan yhteiskumppaniverkoston kanssa. Mukana ovat muun muassa Maaseudun Sivistysliitto, Kiteen kaupungin vapaa-aikatoimi, Kesälahden kulttuuriseura, Martat, Kesälahti-seura ja Kesälahden kappeliseurakunta. City mahaton järjestetään 19.-25. toukokuuta.
Yhdistys pitää Sovintolan toiminnan turvaamista ja jatkumista keskeisenä asiana koko Kesälahden näkökulmasta. Yhteistyö useiden järjestöjen kesken on tuomassa uutta intoa ja uusia ideoita kaikkien toimintaan.

 

Lue lisää 16.3. Puruvedestä tai näköislehdestä osoitteessa puruvesi.net.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...