0

Sankarviestillä perinnettä eteenpäin

Talvisodan päättymisestä tuli maanantaina kuluneeksi 77 vuotta. Enonkoskella talvisodan päättymistä on vuosittain muisteltu koulun järjestämällä Sankarviestillä. Tänä vuonna tapahtumaa vietettiin tavallista juhlavammin ja koulu kutsui paikalle kaikki Sankarviestiä joskus hiihtäneet Enonkosken koulujen entiset oppilaat.

Kutsuun vastattiin hyvin ja paikalla oli  jopa ensimmäistä Sankarviestiä vuonna 1941 hiihtäneitä paikkakuntalaisia. Enonkosken koulun nykyiset oppilaat ovat innokkaita hiihtäjiä ja viestiin osallistui lähes puolet koulun oppilaista.

Lähtölaukauksen pamahdettua, matkaan lähti 11 avausosuuden hiihtäjää ja tunnelma paikalla oli riehakas ja innostava. 

 

Lue lisää 16.3. Puruvesi-lehdestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...