0

Mikko Hämäläinen kaasutti EM-hopealle

Itä-Savon moottorikelkkailijoiden riveissä kelkkaileva kerimäkeläinen Mikko Hämäläinen nappasi lauantaina moottorikelkkaenduron EM-hopeaa.

Hämäläinen kilpaili Kemijärvellä pidetyssä, Suomen isännöimässä moottorikelkkaenduron Euroopan mestaruuskilpailu Giantissa. Ensimmäisen kerran vuonna 1991 järjestetty Giant on Euroopan pisin ja vanhin moottorikelkkaenduro-kilpailu.
Itä-Savon Moottorikelkkailijoista mukana olivat myös savonrantalainen Kalle Laamanen, sekä kerimäkeläiset Joni Behm, Eetu Muhonen ja Perttu Muhonen.  Behm ei päässyt sairastelun vuoksi starttaamaan kisaan. Sairastelu haittasi myös Eetu Muhosen kisaa ja hän joutui jättämään sen kesken.

Perttu Muhonen ajoi tasaisella ajolla veteraaniluokan yhdenneksitoista. Kalle Laamanen oli ensimmäisenä päivänä 12. Toisena päivänä Laamanen ajoi Semi-Pro -luokan toiseksi. Yhteistuloksissa savonrantalainen oli 8.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...