0

Lupaava nuori kelkkailija – Oskari Laamanen kisaa ensimmäistä talvea snowcrossissa

Oskari Laamasen kuljettama Lynx kiitää vauhdilla Pistalassa sijaitsevalla pellolla Savonrannalla. Meno osoittaa, että rohkeita otteita ja menohaluja 11-vuotiaalta kelkkailijalta löytyy.
Erilaiset moottoriajoneuvot ovat pysyneet Laamasen käsissä jo vuosia. Ensikosketus niihin tuli 2-3 vuotiaana akkukäyttöisten pienten ajokkien muodossa. Iän karttuessa välineet ja vauhti ovat kasvaneet.
Kelkkailu on ollut savonrantalaiselle miehen alulle erityisen mieluinen harrastus. Aiempina vuosina kotipihan ympäristössä ajeltu viimeiselle keväthangille saakka.

Tänä talvena harrastus pääsi uusiin ulottuvuuksiin, kun ikä antoi myöten osallistua kelkkakilpailuihin ja alle sai ensimmäisen oikean kisakelkan.
Otteet ovat olleet lupaavat: MK-Sprint -sarjassa Laamanen sijoittui kokonaispisteissä kuudenneksi 12:sta kuljettajan joukossa.
Snowcrossia Laamanen pääsi hiljattain kokeilemaan Oulun Stadioncrossissa monituhatpäisen yleisön edessä. Vauhti oli hyvää, mutta ulosajotilanteen vuoksi finaali jäi saavuttamatta ja jätti nälkää tuleviin kisoihin.

Lue lisää 9.3. Puruvedestä tai näköislehdestä osoitteessa puruvesi.net.
 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...