0

Punkaharjun kirjastopäätös pitää – kaupunginhallitus ei käyttänyt otto-oikeuttaan

Savonlinnan sivistyslautakunnan 23. helmikuuta tekemä Punkaharjun kirjastopäätös pitää. Maanantaina kokoontunut kaupunginhallitus merkitsi lautakunnan päätöksen vain tiedokseen, eikä käyttänyt otto-oikeuttaan.

Hallitus olisi voinut tehdä päinvastaisen päätöksen kuin mihin lautakunta yksimielisesti päätyi. Lautakunnan esittelijä esitti kirjaston siirtoa.

Lautakunta päätti säilyttää Punkaharjun kirjaston nykyisessä kirjastotalossa, eikä siirtänyt sitä vanhaan Punkaharjun kunnantaloon eli Punkaharjutaloon. Lautakunnan mukaan kirjaston säilyttäminen nykyisissä tiloissa on toiminnallisesti paras ratkaisu.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...