0

Ehdokashankinta teetti työtä – katso Savonlinnan ehdokkaat tästä

Savonlinnan alueelta lähtee kuntavaaleihin ehdokkaita seitsemästä eri puolueesta. Ehdokastyötä tehneiden henkilöiden kertoman perusteella tavoitteiden saavuttaminen teetti paljon työtä. Osalla työ tuotti hedelmää paremmin, osa jäi tavoitteistaan ja lähtee vaaleihin edelliskertaa pienemmällä ehdokasmäärällä. Muun muassa SDP, Vasemmistoliitto ja Vihreät uusivat ehdokaslistojaan reilusti. Toisaalta, vaikka määrissä jäätiinkin, saatiin laadulliset tavoitteet puolueväen mukaan täytettyä hyvin.

Ehdokaslistat kokonaisuudessaan alla. Lue lisää aiheesta 2.3. Puruvedestä.

Kansallinen Kokoomus
Cederström Tiina nuorisotyöntekijä, toiminnanjohtaja, Holappa Mirja erityisopettaja, lehtori, Juuti Heidi yrittäjä, Kokko Sampsa metsänhoitaja, Kokkonen Tanja terveydenhoitaja, sairaanhoitaja (AMK), Koponen Arto rakennusmestari, Kosonen Ossi peruskoulunopettaja eläkkeellä, Laitinen Pekka maa- ja metsätalousyrittäjä, Laukkanen Aate yrittäjä, Luostarinen Jarmo ekonomi, KTM, Lyytinen Jani merkonomi,  Mäkelä Matti insinööri, Ora Ari yrittäjä, Pankakari Panu insinööri, Pekkonen Pasi isännöitsijä, herastuomari, Pukkila Matti insinööri, Puputti Seija terveydenhuollon maisteri, lehtori, Ritola Oona opiskelija, Ronkanen Teija sairaanhoitaja (YAMK), Räisänen Timo insinööri, KM, Sairanen Lea yrittäjä, turvallisuusasiantuntija, Sairanen Mikko luokanopettaja, Sipilä Tero FT, Söderholm Jan erityisopettaja, yrittäjä, Turunen Pekka yrittäjä.

Keskusta
Finer-Huttunen Riitta emäntä, Hassinen Jaakko rehtori, Herttuainen Anne ammatinopettaja, Härkönen Jesse koulunkäynninohjaaja, Härkönen Reima FM, taidelukion rehtori, Immonen Merja maaseutuviranomainen eläkkeellä, Jalvanti-Hannikainen Satu yrittäjä, maaseutuyrittäjä, Jantunen Mikko maanviljelijä, Mela-asiamies, Kantanen Ari autokuljettaja, Karvinen Hannu maatalousyrittäjä, Kettunen Leena terveydenhuollon toimistosihteeri, Kokkonen Jori valmennuspäällikkö, Kosonen Hanna kansanedustaja, yrittäjä,  Kukkonen Tapio maatilayrittäjä, Kupiainen Aune perushoitaja eläkkeellä, Kurttila Riku ensihoitaja, sairaanhoitaja, Käyhkö Anna-Mari yrittäjä, Käyhkö Anne asiamies, toimittaja, Laamanen Jari yo-merkonomi, muusikko, Laitinen Timo yrittäjä, Lajunen Timo maanviljelijä, metsätalousinsinööri, Laurio Jukka kirvesmies, herastuomari, Loikkanen Tuomas ylipalomies eläkkeellä, Luostarinen Markku rakentaja eläkkeellä, Luukkanen Harri yrittäjä, Lyneck Ari lehtori, Makkonen Jouko maanviljelijä, keksijä, Matilainen Jouni rikosylikonstaapeli eläkkeellä, Metsälä Sanna KM, lehtori, Mielikäinen Esko maanviljelijä, Muhonen Fenne opiskelija, Nousiainen Marja TtM, herastuomari, Paajanen Eiju luokanopettaja, laboratoriohoitaja, Parkkinen Matti-Pekka autoilija, Pennanen Erkki vanhaisäntä, Piironen Eero yrittäjä, toimitusjohtaja, Pitkonen Ari koneyrittäjä, Röpelinen-Pitkänen Carita toiminnanjohtaja, Sahinjoki Tuomas tekninen myyjä, Soini Miika YTS, maatalousteknikko, Sorjonen Heikki erityisnuoriso-ohjaaja, omaishoitaja, Suohonen Vesa koneenkuljettaja, Suomalainen Esko rinnepäällikkö, Suomalainen Jukka autonkuljettaja, Suomalainen Tuukka metsäpalveluyrittäjä, Tarnanen Konsta opiskelija, Tiihonen Markku lukkoseppä eläkkeellä, Torikka Kirsi TtM, päihdetyöntekijä, Tuorila Niina-Kaisa FM, matematiikan ja fysiikan lehtori, Turtiainen Tarja lehtori, Tuunainen Tommi rehtori, Tynkkynen Jonne yrittäjä, toimitusjohtaja, Uimonen Anna-Liisa KM, erityisluokanopettaja, Wuorinen Jarkko hammaslääkäri, kouluttaja, Yli-Peltola Jukka rehtori, Österlund Olli ekonomi, kyläpäällikkö.

Perussuomalaiset
Blomerus Rikhard toiminnanjohtaja vt, hankepäällikkö, Hannikainen Erkki koti-isä, Itkonen Erkki yrittäjä, Itkonen Laura HSO-sihteeri, sivutoiminen yrittäjä, Jurvanen Risto eläkeläinen, insinööri, yrittäjä, Järvisalo Matti Ye-ups, HTK, Kokkonen Ahti eläkeläinen, Korhonen Arto vihertyöntekijä, huoltomies, Kosonen Risto autonkuljettaja, Kosonen Seppo yrittäjä, rakennusinsinööri, Kovanen Teuvo ammattiautoilija, taksikuski, Kukkonen Juha rahoitusasiantuntija, Laitinen Pekka yrittäjä Reserviläisten pj, Lajunen Esa levyseppä-hitsaaja, Lundenius Matti yrittäjä, Niskanen Juha projektipäällikkö, Poutanen Marko production development engineer, insinööri (YAMK), Puustinen Veikko eläkeläinen, Rakkolainen Erkki yrittäjä, toimitusjohtaja, Ralli-Saukkonen Heljä liekkilohimyyjä, Reijonen Sami rakennusmies, rakennustarvikemyyjä, Syrjäläinen Juha myyjä, Turunen Kaj kansanedustaja, Ursin Olli aluepäällikkö, Verho Kati yrittäjä.

Suomen Kristillisdemokraatit
Awent Wali nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, jalkapalloerotuomari, Ea Mree Ea Mree opiskelija, Hannonen Tapani kunnossapitopäällikkö, Hirvonen Liisa DI, yrittäjä, Paula Häkli fysioterapeutti eläkkeellä, Hämäläinen Mirja kätilö-sairaanhoitaja, Jaatila Kimmo apulaisrehtori, TM, Koskela Jouni suojelubiologi, FM, Lehikoinen Jari metsätalousinsinööri, Liukko Arto kanttori, puukkoseppämestari, Puustinen Hanne KTM, Repo Esko, nuorisotyönohjaaja eläkkeellä, Riikonen Teuvo V. toiminnanjohtaja, kirjailija.

Suomen Sosiaalidemokraattinen Puolue
Backman Anja parturi-kampaaja, Dillström Heikki tekninen asiantuntija, Helander Karoliina sairaanhoitaja (AMK), Hentunen Saana luokanopettajaopiskelija, sosionomi (AMK), Hirvonen Teemu toimitusjohtaja, Hokka Jani musiikinohjaaja, lähihoitaja, Ihalainen Markku myyntipäällikkö, Immonen Jouko työsuojeluvaltuutettu, Immonen Minna mielenterveyshoitaja, Immonen Seppo luotsikutterinhoitaja, Juuti Pirkko toiminnanjohtaja, kuntohoitaja, Kaasinen Tanja opettaja, Kaukoranta Matti erityisopettaja eläkkeellä, Kautonen Antero kojeistoasentaja, Kemppainen Ilkka putkiasentaja, luottamusmies, Kiesiläinen Merja leikkauslinjan operaattori, Korpela Sirkku toimintaterapeutti, Kristiansson Olli-Pekka koneasentaja, Kurki-Norrena Ulla visualisti, Laamanen Heli sairaanhoitaja (AMK), Lajunen Petri opettaja, Laukkanen Kari kunnossapitoasentaja, Laukkanen Karoliina pakkaaja, Loikkanen Marjut laadunvalvoja, Löppönen Jussi Insinööri (YAMK), lehtori logistiikka, Makkonen Aila pääluottamusmies, Mikkonen Anna-Kristiina pääsihteeri, Muukkonen Erkki eläkeläinen, Nikkonen Markku linja-autonkuljettaja eläkkeellä, Norrena Pekka toimittaja, Nousiainen Markku levyseppä-hitsaaja, Penttinen Oiva lähihoitaja, Piepponen Sari järjestelmätukihenkilö, Piirainen Raiku myyjä, Pulkkinen Timo rakennusinsinööri, työpäällikkö, Pöyhönen Eila sairaanhoitaja, Sahlman Eva yhteisöpedagogi, kasvatustieteen yo, Silvennoinen Ari verkkoasentaja, Silvennoinen Tuomas opiskelija, valmentaja, Sironen Olli levyseppä eläkkeellä, Suokas Aila siivooja eläkkeellä, Suomalainen Ritva eduskunta-avustaja, Stenberg Eija saumaaja, Tiainen Lauri roskakuski, Tiainen Teemu asiakkuuspäällikkö, Tuominen Sanna sosionomi (AMK), Valjakka Markku sähköasentaja.

Vasemmistoliitto
Haverinen Urpo kirjastoautovirkailija, Juvonen Juho-Mikko YTK, kalastaja, Jääskeläinen Kari rakennusmies, Knuth Olli kulttuurituottaja, Koponen Jussi soitinmyyjä, Kosonen Tuija tarjoilija, suurtalouskokki, Kupiainen Mika sähköasentaja, Leppänen Pirjo koulunkäyntiavustaja, Matikainen Jarkko kirvesmies, Miettinen Herkko opiskelija, Niemelä Sanna-Maarit iltapäiväkerho-ohjaaja, Nykänen Markku konepuuseppä, Rautio Juha tehdastyöntekijä, Sallinen Leena terveydenhoitaja, Valkonen Esa asettaja, Virta Marianna sairaanhoitaja Ttk.

Vihreä liitto
Benothman Mokhtar opiskelija, Condit Stephen FT, yliopistolehtori emeritus, Geppert Michael tanssinopettaja, Hanski Sami-Oskari opiskelija, Hartonen Ville luokanopettaja, koulutuskoordinaattori, Järvinen Heli kansanedustaja, toimittaja, Kinanen Veli-Matti muotoilija, opettaja, Kosonen Lauri maanviljelijä, Koukka Sari opettaja, KM, Liefländer-Leskinen Luise FT, Germaanisti, Mustonen Merja VTM, ammatillinen opettaja, Okabe-Silvasti Chieko oopperalaulaja, laulupedagogi, Sipari Ilkka opettaja, Strandén Tiina sosiaalityöntekijä, Tahvanainen Karri mediatoimija.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...