0

Puruvesi Popin liput myyntiin – katso jo julkistetut ensi kesän esiintyjät!

Puruvesi Popin varsinainen lipunmyynti käynnistyy ensi viikolla. Lippuja voi ostaa Keiku ry:n kautta sähköisesti ja toimistolta Kerimäeltä, Ruutitynnyristä Punkaharjulta ja Soitinkulmasta Savonlinnasta. Valtakunnallista myyntiä tehdään myös Tiketin kautta. Liput ovat saatavilla 3. maaliskuuta alkaen.

Keiku ry on avannut paikallisille ja nouseville bändeille kontaktointilomakkeen festivaaliesiintymisiin liittyen. Keiku ry saa vuosittain lukuisia yhteydenottoja eri yhtyeiltä. Tulevassa festivaalissa halutaan tuoda bändeille selkeämpi tapa kontaktoida järjestäjää.

Puruvesi Popin kotisivulta löytyy yhteydenottolomake, johon täytetään perustietoja ja linkkejä bändistä. Esiintymismahdollisuuksia on tarjolla vielä usealle yhtyeelle. Yhteydenottolomake on avoinna parin viikon ajan.

Puruvesi Popin kärkinimet julkaistiin joulukuussa. Festivaalilla esiintyvät Juha Tapio, Neljä Ruusua, Happoradio, Anssi Kela, Reckless Love ja Kuningasidea.

Esiintymismahdollisuuksia halutaan tarjota myös nouseville ja tuntemattomammille bändeille. Loput kiinnitykset on tarkoitus julkaista maaliskuun alkupuolella.

Keiku ry:n toimisto on kevään ajan avoinna maanantaisin ja perjantaisin kello 10-18. Kesäkauden aukioloista tiedotetaan myöhemmin.

Keiku ry jatkaa Puruvedentie 59:ssä myös matkailuinfon toimintaa. Infotoimintaa toteutettiin ensimmäisen kerran kesällä 2016. Parin kuukauden mittaisena aikana saatiin 800 asiakaskontaktia noin kymmenestä eri maasta.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...