0

Kiitos, Savonlinna!

Punkaharjulaisena haluan kiittää Savonlinnaa että otitte suhtellisen  pärjänneet Kerimäen ja Punkaharjun kaupungin siipien suojaan. Kerimäki ja Punkaharju ovat saaneet palkinnoksi valtakunnan korkeimman kunnallisverotuksen.
Toivotut terveyspalvelujen parannukset ovat muuttuneet palvelujen leikkauksiin. Kouluja on lopetettu ja opetustoimia leikattu. Molempien kuntien kiinteistöjä ja maita myyty Savonlinnan talouden pönkittämiseksi.

Miksi näin on käynyt? Keskustalaiset kunnallispolitiikot sumuttivat kuntalaisia lupaamalla liitoksen tuovan näille omavaraisille kunnille palvelujen säilymistä ja niiden paranemista.
Toivottavasti entiset punkaharjulaiset ja kerimäkeläiset älyävät tulevissa kunnallisvaaleissa keskustan sumutuksen ja äänestävät jotakin toista puoluetta, jotta voidaan aloittaa Kerimäen ja Punkaharjun kuntien isenäisyyden palauttamiset.
Mistä löytyy taho, tai puolue, joka toimeen ryhtyy?

 

Timo Vartiainen
Ukontura, ex-kuntalainen
Punkaharju

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...