0

Vauvamuskari ja perhekahvila löivät hynttyyt yhteen

Kesälahtitalon Puruvesisalissa pääsevät maanantaisin ääneen perheen pienimmät. Paikalla pidetään vauvamuskaria ja perhekahvilaa samanaikaisesti. Vauvamuskarin järjestävä taho on Keski-Karjalan musiikkiopisto ja perhekahvilaa ylläpitää Kesälahden MLL.

Kaksi tapahtumaa yhtä aikaa samassa tilassa on tarkkaan suunniteltu ja toimiva järjestely. Usein vauvaperheen on vaikea osallistua vauvamuskariin, koska isommalle lapselle ei ole samaan aikaan hoitoa tai omaa toimintaa. Perhekahvila vauvamuskarin yhteydessä ratkaisee tämän ongelman. Samaan aikaan kun äiti tai isä musisoi vauvan kanssa muskarissa, voivat isommat lapset leikkiä perhekahvilassa.

Vauvamuskarin ohjaaja Anne-Lindeberg-Piiroinen on tyytyväinen  yhteistyöhön MLL:n kanssa. Ilman yhteistyötä Kesälahden vauvamuskari saattaisi jäädä toteutumatta. 

Kesälahden MLL:n uutena puheenjohtajana on aloittanut Jaana Ahtiainen. Hän aikoo pitää yhdistyksen toiminnan vireänä jatkossakin.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...