0

KD julkistanut Puruveden alueella joukon kuntavaalien ehdokkaita

Kristillisdemokraatit ovat julkistaneet tähän mennessä ilmoittautuneita kuntavaaliehdokkaita verkkopalvelussaan.
Paikallislehti Puruveden alueelta on toistaiseksi tiedossa seuraavat:
Kiteeltä (Veikko) Olavi Huovinen, eläkeläinen, (pastori); Leena Loikkanen, suuhygienisti, eläkeläinen; Tiina Timonen, henkilökohtainen avustaja, liikunnanohjaaja; Yrjö Viitikko, eläkeläinen. Huovinen ja Timonen ilmoittavat olevansa sitoutumattomia.
Enonkoskelta Helena Liukko, opettaja ja Sanna Ratia, yksityinen perhepäivähoitaja.
Savonlinnasta Wali Avent, nuoriso- ja vapaa- ajan ohjaaja / tulkki; Tapani Hannonen, kunnossapitopäällikkö; Paula Häkli, fysioterapeutti; eläkeläinen; Kimmo Jaatila, apulaisrehtori; Jouni Koskela, suojelubiologi; Arto Liukko, kanttori, puukkoseppämestari; Esko Repo, nuorisotyönohjaaja, eläkeläinen; Teuvo V. Riikonen, toiminnanjohtaja, kirjailija.

http://vaalit.kd.fi/2017/

 

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...