0

Pyhäjärvi oli taas antoisa – yli kaksikiloinen ahven

Vuoden vonkale 

Pyhäjärven Lentteenselältä löytyy hyvä pilkkipaikka.

Vesa Mustajärven värikoukkuun otti maanantaina ahven, jolla on painoa kokonaista 2114 grammaa. Pituutta körmyniskalla oli 52 senttiä ja vyötärönympärystä 39 senttiä.
Kyseinen ahven ei ole edes suurin, jonta Mustajärvi on samalta apajalta kuluvana talvena nostanut. Tammikuun puolen välin tietämissä mies sai samoilta paikoilta 2205 grammaa painaneen ahvenen, joka oli sentin lyhyempi ja sentin paksumpi.

Osallistu Puruveden Vuoden vonkale -kisaan. Julkaisemme kalakuvia ja -tarinoita ja palkitsemme vuoden lopulla parhaat. Kuvia ja tarinoita voi lähettää sähköpostilla ja verkkopalvelun kautta. Kuvia ja tarinoita voi myös tuoda toimitukseen.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...