0

Autiotalon navetta paloi Punkaharjun Utrasniemellä – poliisi pyytää tietoja

Punkaharjun Utrasniemen kylällä on palanut navetta autiotalon pihapiirissä.

Poliisin mukaan tarkkaa palamisen ajankohtaa ei ole tiedossa. Navetan pihapiirissä ei asu kukaan, ja naapureihin on matkaa. Navetan syttymisyy ei ole selvillä, mutta poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi.

Poliisi kaipaa yleisön vihjeitä tulipalosta, ja kaikki vihjeet asiaan liittyen ovat tärkeitä.

Vihjeet voi toimittaa Itä- Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen (0295 415 232), Savonlinnan poliisiaseman palvelupäivystykseen (0295 415 400), ja  sähköpostitse vihjeitä otetaan vastaan osoitteella vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...