0

Ilmoita kala, kerro kalajuttu – Puruvesi aloittaa Vuoden vonkale -kisan

Paikallislehti Puruvesi aloittaa Vuoden vonkale -kisan. Leikkimielinen kisa on avoinna kaikille kalastajille, kaloille ja kalatarinoille.

Vuoden 2017 lopussa Puruveden toimitus valitsee ja palkitsee muutaman kisaan osallistuneen kalastajan.

Vuoden vonkale -kisa ei ole virallinen kilpailu, joten siihen osallistuneiden ei tarvitse punnita saalistaan kaupan vaa’alla. Se riittää, että toimittaa tiedot kalasta sekä kuvan saaliista Puruveden toimitukseen.

Kalakuvan lisäksi on hyvä toimittaa ainakin seuraavat tiedot: kalastusaika, -paikka ja -tapa sekä kalan tärkeimmät mitat eli paino, pituus ja mahdollinen ympärysmitta.

Tietoja kannattaa höystää tarinalla. Mieleenpainuvasta kalastustapahtumasta voi kirjoittaa jotakin. Toimitus julkaisee niitä harkinnan mukaan.

Kalan tietojen oheen tulee myös liittää omat yhteystietonsa eli nimi, osoite ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. 

Vuoden vonkale -kisaan voi osallistua millä tahansa järvikalalla, joka on pyydystetty suunnilleen samalla alueella kuin missä Puruvesi-lehti ilmestyy eli Enonkoskella, Kerimäellä, Punkaharjulla, Savonrannalla tai Kesälahdella.

Puruvesi julkaisee kalakuvia tarinoiden kera paperisessa lehdessä sitä mukaa kuin julkaistavaa tulee. Lisäksi kuvia ja tarinoita julkaistaan Puruveden verkkosivuilla osoitteessa puruvesi.net. Verkkojuttuja linkitetään myös Puruveden viralliselle Facebook-sivulle.

Vuoden vonkale -kisan voittajat valitaan kaikkien vuoden 2017 osallistuneiden kesken. Voittajien  valintakriteereinä voidaan käyttää muutakin kuin kalan kokoa – esimerkiksi kiinnostavaa kalatarinaa tai muuta sattumusta kalastukseen liittyen.

 

Lähetä kuvia ja tarinoita näin

Sähköpostilla: uutiset@puruvesi.net.

Verkkopalvelun kautta: puruvesi.net, Osallistu, Päivän kuva (Otsikkokenttään Vuoden vonkale -kisa).

Kirjeellä: Puruvesi/Vuoden vonkale, Kauppatie 16, 58500 Punkaharju.

Kuvia ja tarinoita voi myös tuoda Puruveden toimitukseen, jossa kuvat skannataan sähköiseen muotoon.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...