0

Kerimäen Rasmus Vauhkosesta tuplamestari judossa

Kerimäen Judonokon 11-vuotias Rasmus Vauhkonen otteli tuplamestariksi lauantaina Hyvinkäällä. Hän otteli alle 13- ja alle 15-vuotiaiden sarjoissa.
13-vuotisten sarjan avausottelussa hän hävisi Timi Haikulaiselle tuomareiden hölmöillessä Vauhkosen heiton pisteet vastustajalle. Tästä sisuuntuneena Vauhkonen heitti Vilho Toivosen selälleen, ja saman kohtalon koki Oula-Topias Ahola.
Semifinaalissa kaatui Otso Tuominen 7-0. Finaaliin vastaan tuli Timi Haikulainen. Vauhkonen ei antanut vastustajalleen mahdollisuuksia, vei finaalin 7-0 ja otteli kultaa.
Alle 15-vuotisten sarjassa ensimmäinen vastus oli Timi Haikulainen. Tällä kertaa puhdas 10-0-voitto tuli jalkaheitolla. Seuraava ottelu Patrik Päiviötä vastaan päättyi Päiviön sidontaan. Semifinaalissa oli vastassa vanha tuttu Lenni Ahlstrand, josta Vauhkonen teki seitsemän pisteen heiton. Se vei finaaliin.
Ennen finaalia Vauhkosen kanssa suunniteltiin uusi ottelu taktiikka Patrik Päiviötä vastaan, ja se toi tuloksen. Finaali meni jatko-ajalle, ja reilun minuutin ottelun jälkeen Vauhkosen seoinage toi tarvittavat seitsemän pistettä, ja kultaa tuotiin siitäkin sarjasta kotiin.
Rasmus Vauhkonen yllätti isän ja valmentajan Marko Vauhkosen sekä monen muun voittamalla yhden kovimmista alle 15-vuotiaista ottelijoista finaalissa.
– Vuoden ensimmäiset kisat ei voisi paremmin mennä. Sunnuntaiaamuna paluu arkeen ja Shikatan leirille treenaamaan. Kypsää ottelemista ja hyvin toteutettua suunnitelmaa finaalissa, ei voi olla kuin ylpeä pojasta, kommentoi Marko Vauhkonen.

 

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...