0

Arktista iloittelua Punkaharjulla

Punkaharjulla irroiteltiin lauantaina arktiseen malliin, kun viihderyhmä Biisonimafia järjesti harjualueen tuntumassa avantotempauksen. Paikalle oli tehty noin 5 metriä x 15 metriä avanto, jonne loikittiin russian swing -keinusta useiden hyppääjien voimin. Biisonimafian oman väen lisäki paikalla oli noin kymmenkunta stunt-hyppääjä eri puolilta Suomea. Pituutta hyisille loikille kertyi parhaimmillaan jopa toistakymmentä metriä, eikä pakkassää tai kylmä vesi juuri rajoittanut temppuilun määrää. Vauhtia hyppääjille annettiin jopa kahden henkilön voimin. Varotoimena avannon vieressä päivysti kaksi alueella toimivaa pintapelastajaa kuivapukuihin pukeutuneena, lisäksi hyppijöitä varten oli tuotu pari kappaletta liikuteltavia saunoja. Action-tuokio liittyi Biisonimafian tuoreimpaan videotuotantoon.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...