0

Enonkoski käynnisti Suomi 100 -juhlavuoden musiikin säestyksellä

Uutta ja perinteistä. Suomi 100 -juhlavuoden käynnistänyt Rantasalmen puhallinorkesterin konsertti Enonkoskella piti sisällään monipuolisen ohjelmiston, jossa alkuosan painopiste oli uusissa sävellyksissä ja loppuosassa palattiin perinteisiin Sibeliuksen Finlandian ja Jääkärien marssin myötä. Konsertti päätettiin yhdessä laulettuun Maamme-lauluun.
Orkesterin johtaja Marja Ikonen kiitteli Enonkosken kuntaa hienosta ideasta käynnistää juhlavuosi musiikilla. Samaa mieltä olivat paikkakuntalaiset konserttivieraat Kaisa Kapanen, Vuokko Silanen, Tuula Kapanen ja punkaharjulainen Martti Kettunen.
– Puhallinorkesterin konsertti on hieno aloitus Suomi 100 -juhlavuodelle, Simanalasta tulleet juhlavieraat sanoivat.

 

Lue lisää 12.1.2017 Puruvedestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...