0

Kyläpuntari kertoo kuntavaalien ehdokkaiden kannat – Puruvesi pyytää myös lukijansa osallistumaan

Miten taataan Enonkosken itsenäisyys lähivuosina?  Onko valmiutta verojen korottamiseen? Ovatko punkaharjulaiset, kerimäkeläiset ja savonrantalaiset jääneet sivuun suuren Savonlinnan kaupungin päätöksenteossa? Miten Kesälahti on pärjännyt liitos-Kiteen kyljessä?
Puruvesi-lehden Kyläpuntari selvittää lähiviikkojen aikana, mitä mieltä kuntavaaliehdokkaat ovat kuntansa ajankohtaisista kysymyksistä ja mitä asioita he valituiksi tullessaan kunnanvaltuustossa ajaisivat.
Kyläpuntarin avulla kuntalaisten on helpompi löytää lukuisasta joukosta itselleen sopiva ehdokas.

Kyläpuntarissa ehdokkaat saavat vastattavakseen tukun kysymyksiä, jotka lehden toimitus heille laatii ja lähettää ne vastattavaksi. Ehdokkailta edellytetään mielipidettä joko puolesta tai vastaan.
Vastausvaihtoehdot esitettyihin kysymyksiin ovat ”Kyllä” tai ”Ei”. En osaa sanoa -vaihtoehtoa ei ole, sillä äänestäjät odottavat ja ovat myös oikeutettuja päättäjiksi haluavien selkeisiin kannanottoihin sekä linjakkaaseen päätöksentekoon.

Nyt myös Puruveden lukijoilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä Kyläpuntarissa kuntavaaliehdokkailta kysytään.
Suoria kysymyksiä ja kysymysaihioita voi lähettää lehden toimitukselle joko sähköpostilla, alla olevalla lomakkeella tai Facebookissa. Kysymyksiä otetaan vastaan tammikuun ajan.

Nimi/nimimerkki

Paikkakunta

Kyläpuntari-kysymykseni ehdokkaille

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...