0

Punkaharju-historian digitointi toteutuu

Punkaharjulaisen Marja-Liisa Röhmön lehtileikekokoelmat saatetaan digitaaliseen muotoon kevään aikana. Punkaharjun aluejohtokunta myönsi Punkaharjun Pitäjäyhdistyksen hankkeeseen 4 000 euron rahoituksen. Sillä katetaan noin kuukauden mittainen työ. Työn toteuttaa Metsämuseo Lusto. Lustoon tulee hanketta varten töihin projektityöntekijä, jolla on kokemusta digitalisoinnista.

Röhmö on koonnut Punkaharju-aiheisia lehtileikkeitä harrastuksenaan koko Puruvesi-lehden ilmestymisen ajan, vuodesta 1964 lähtien. Lehtileikkeitä on kaikkiaan 25 kansiota. Aineiston arvioidaan olevan digitaalisessa muodossa ja julkisesti luettavissa mahdollisesti jo kesällä.

 

Lisää aiheesta seuraavassa Puruvesi-lehdessä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...